'Leer te Durven' Training voor Kinderen in Medemblik

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

De ‘Leer te Durven’ training is een speciaal programma voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die graag beter willen leren omgaan met hun angsten. Of het nu gaat om het geven van een presentatie of het maken van nieuwe vrienden, deze training kan nuttig zijn voor kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Voor wie?

De training is bedoeld voor kinderen van groep 5 tot en met 8 die graag willen leren omgaan met hun angsten.

Wat gaan we doen?

‘Leer te Durven’ is een interactieve training. De kinderen zullen deelnemen aan leuke oefeningen en rollenspellen en zullen samen praten. Door deze activiteiten leren de kinderen handige trucjes om beter met hun gevoelens om te gaan en zelfverzekerder te worden.

Wanneer en waar

De training vindt elke dinsdag plaats van 2 april tot en met 4 juni, van 15:30 tot 17:00 uur. De locatie is in Medemblik.

Kosten

De deelname aan de ‘Leer te Durven’ training is helemaal gratis!

Aanmelden

Na aanmelding wordt een vragenlijst verstuurd. Na het invullen van deze vragenlijst vindt er een gesprek plaats met de ouders en het kind. Pas na dit gesprek is de aanmelding definitief.

De ‘Leer te Durven’ training is een geweldige kans voor kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten en beter om te gaan met hun gevoelens van angst.