Laatste concert Cor Dol in Midwoud

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Zanger en schrijver Cor Dol geeft op vrijdag 15 maart zijn laatste concert in Huis Midwoud, Midwoud. Dit volgt op een reeks succesvolle optredens in Wervershoof en Hoorn, die een positieve reactie van het publiek kregen.

Over de tournee van Cor Dol

Sinds begin 2024 toert Cor Dol met een professioneel combo door de regio West-Friesland. Zijn concerten zijn een mix van liedjes van zijn album ‘Kijken Naar De Tijd’, en enkele covers van Jacques Brel en Ramses Shaffy. Het live optreden van Cor geeft een extra dimensie aan zijn nummers, die hij met gedrevenheid en emotie brengt.

Cor Dol’s muzikale carrière

Cor Dol is al meer dan 42 jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft in verschillende bekende bands in het Noord-Hollandse zalencircuit gespeeld, zoals Wallstreet, Hotter Than July en The Very 80’s. Met deze bands heeft hij successen geboekt in zowel binnen- als buitenland. Naast deze bands heeft hij ook samengewerkt met Feico de Leeuw en Martijn Bos om het programma Brel.nl te brengen in theaters en zalen in Noord-Holland. Hier bracht hij liedjes van Jacques Brel in het Nederlands. De laatste jaren was en is hij actief met de groep Mannen van Stavast, waarmee hij vorig jaar ook al in Huis Midwoud heeft gespeeld.

Het Combo

Het combo bestaat uit Philip ten Bosch op drums, Brent Emmerink op gitaar en Martijn Bos op piano en veel meer, Janina Greven voor de backing vocals en Cor zelf verzorgt de zang en gitaren. Brent Emmerink is onlangs in Hoorn uitgeroepen tot ‘Beste Gitarist van West-Friesland’.

Praktische informatie

Het concert in Huis Midwoud begint op vrijdag 15 maart om 20.00 uur. Tickets kunnen gereserveerd worden via info@huismidwoud.nl